NutaCup 2016

Viime viikon tiistai ja keskiviikko meni joka vuotisen NutaCup-turnauksen merkeissä. Tiistaina pienemmät olivat vuorossa, kun pelattiin 2002-2004 syntyneiden sarjaa. Joukkueita oli vain neljä, mutta otteluiden taso pysyi silti korkealla. Meiltä Munkasta ei tullut valitettavasti omaa joukkuetta kumpaankaan turnauspäivään, mutta me kesätyöntekijät ym. olimme mukana auttamassa, sekä kannustamassa joukkueita. Muutama meidän nuorimmista pelaajista pääsi kuitenkin pelaamaan Haagan toiseen joukkueeseen tiistaina. Haagan ykkösjoukkue sijoittui neljänneksi, Kontula kolmanneksi, Haagan kakkosjoukkue toiseksi ja Ruoholahti voitti koko pienten sarjan.

Toisena päivänä oli 2001-1997 syntyneiden sarja. Joukkueita oli keskiviikkona jo seitsemän. Pelit pelattiin puolikkaalla kentällä, jolloin saatiin kaksi peliä käyntiin samaan aikaan. Toinen turnauspäivä venyikin pidemmäksi suuremman joukkuemäärän takia, mutta hyvä fiilis jatkui läpi päivän. Musiikki soi ja kaikilla näytti olevan hauskaa. NutaCupin vanhempien turnauksen voitti Haaga, hopealle tuli Pitsku, pronssille Alppikatu ja neljänneksi Kontula.

Vaikkei omalta nutalta saatukkaan joukkuetta, turnauksessa oli silti hauskaa olla mukana. Eniten pyörittiin Haagan joukkueen mukana ja autettiin tarvittaessa. Koko turnaus oli hyvin järjestetty, eikä  mitään suurempia komplikaatioita syntynyt. Me nutafudiksen kesätyöntekijät ainakin viihdyttiin ja toivomme, että päästäisiin myös ensi vuonna mukaan tapahtumaan.

Ruoholahden ensimmäisen turnauspäivän voittajajoukkue

 

Aino & Noora