Syksy 2019 pyörähti tänään käyntiin!

Hellurei!

Vielä monena päivänä säät suosivat, mutta nutakin on taas auki! Palautimme avaamisen kello kahteen, eli niinä päivänä, kun ollaan normaalisti auki, olemme junnuille auki kahdesta neljään ja teineille kahdesta puoli yhdeksään! Nämä voi tarkistaa etusivulta ja Instasta.

Tulemme piakkoin lisäämään myös ohjattua toimintaa niin junnuille kuin teineillekin. Ilmoitamme tästä Instassa ja täällä. Uudet nutakortit ovat saapuneet ja niitä kirjoitellaan sitä mukaa, kun saadaan täytettyjä hakemuksia takaisin. “Jäsenkortin saat lähimmältä nuorisotaloltasi. Jäsenkortti on ilmainen, eikä se velvoita kortinhaltijaa mihinkään, mutta kortin hankinta on edellytys nuorisotalojen toimintaan osallistumiseksi.” Hakemuksen kirjeineen saa meiltä tai ilman kirjettä netistä. Osoitteessa jassari.munstadi.fi löytyy infoa kahdeksalla kielellä.