RuutiBudjetti-aloitepaja torstaina 19.9. klo 16–20

Tämän alueen, eli Munkkiniemen nuorisotyöyksikön Ruutibudjetin aloitepaja pidetään Pikku Huopalahden nuorisotalolla (Hilda Flodinin aukio 4)
TORSTAINA 19. SYYSKUUTA KLO 16–20

Jos olet TYKin, MYKin, Meikun ya:n, Taiviksen ya:n, HRSK:n tai Steinerin 8.–9.-luokkalainen, tää vois olla sulle!

Olisiko Sinulla hyviä ajatuksia siitä, miten Helsingistä saataisiin parempi paikka nuorille? Nyt Sinulla olisi mahdollisuus muokata aloitteita käyttäen avuksi keväällä toteutettua tiedonkeruuta. Näistä aloitteista äänestetään lokakuussa.

Ilmoittaudu pajoihin viim. ke 18.9. tekstarilla Jounille numeroon 040 684 7188.

Laita viestiin oma nimesi, koulusi ja luokkasi.

RuutiBudjetti on osallistuvan budjetoinnin malli, jossa nuorten vapaa-ajan toiminnasta ja palveluista päätetään yhdessä nuorten kanssa. RuutiBudjetissa ideoita kerätään ja jalostetaan alueittain ja useassa vaiheessa, jotta mahdollisimman moni nuori pääsisi vaikuttamaan vapaa-ajan toiminnan, harrastusmahdollisuuksien ja oman ympäristönsä kehittämiseen. RuutiBudjetti on osa Helsingin kaupungin budjettia. Osa toimenpiteistä toteutetaan nuorisotyöyksiköiden omista budjeteista ja nuorisotyöntekijöiden työresursseja suuntaamalla ja osa nuorisopalveluiden yhteisellä RuutiBudjetti-rahalla. Niitä toimenpiteitä, jotka koskevat kaupungin muita toimialoja, palveluita ja toimijoita, edistetään monin eri tavoin, muun muassa nuorten aloitejärjestelmän avulla.

Munkkiniemen nuorisotyöyksikössä tänä vuonna työn alla olevat aloitteet ovat:
• Nuorten mielenterveyden tukeminen (10 000 €)
• Suvaitseva ja rento hengailupaikka nuorille
• 15-vuotiaille (täyttäville) parempi mahdollisuus kesätöihin
• Liikkuva studio musaluokkaan Meilahden yläasteelle